AcasaPortalGalerieInregistrareConectare

Distribuiți | 
 

 ConsoLe

In jos 
AutorMesaj
ReGeNeSis
FightZonne Admin
FightZonne Admin
avatar

Numarul mesajelor : 76
Varsta : 25
Location : BuzaU
Data de inscriere : 26/10/2008

MesajSubiect: ConsoLe   Mar 23 Dec - 9:55:41


PlayStation Portable:

PlayStation Portable(abreviat oficial PSP) este o consolă portabilă produsă de Sony Computer Entertainment. Consola a fost anunțată inițial la E3 2003, apoi anunțată oficial la E3 2004 și lansată in martie 2005 în SUA și septembrie 2005 în Europa. PSP a fost prima consolă portabilă care utilizează o unitate optică(Universal Media Disk, abreviat UMD).

În iulie 2007 Sony a anunțat apariția unei versiuni îmbunătățite a consolei PSP, numită PSP Slim & Lite. Consola a apărut în luna septembrie în SUA și Europa și va înlocui vechea versiune din producție. Prețul de vânzare este același pentru cele două versiuni de consolă.
Capabilități
Accesorii

Exista 3 accesorii oficiale până acum, toate 3 fiind lansate în Japonia însă nu toate au fost lansate încă în Europa:

* PSP Camera ce permite realizarea de fotografii și filme.(Disponibilă în Japonia, Singapore și Europa).
* GPS Receiver cu suport în jocuri(și cu aplicații mult mai interesante în homebrew). Disponibil în Japonia, începând cu 2008 și în Europa.
* Tuner digital TV pentru PSP Slim(doar pentru Japonia).

Browser Web

Browserul Web de pe PlayStation Portable este o versiune limitată a unui browser normal. Browserul are suport pentru CSS, cookie-uri, formulare, Javascript la nivel de bază, Flash versiunea 6. Totuși browserul PSP are niște dezavantaje destul de mari precum faptul că dacă unele pagini sunt prea complexe consola nu le va încărca, suportul Flash este destul de slab, versiunea 6 fața de actuala versiune 9 și limitări de introducere ale câmpurilor.
Jocuri

Pe lângă jocurile pentru PlayStation Portable consola permite și emularea jocurilor de PlayStation 1 cu toate că singurul mod oficial de a face rost de aceste jocuri este prin PlayStation Network cu ajutorul unui PlayStation 3.

Există și mai multe demo-uri care pot fi dowloadate și rulate de pe MemoryStick.
Multimedia

PlayStation Portable are capabilități avansate multimedia astfel încât poate reda mai multe formate audio(WMA, MP3, AAC, ATRAC), video (MPEG-4, AVC) și de imagine(JPEG, BMP).

Până la versiunea de firmware 3.30 PlayStation Portable era capabil sa redea filme la o rezoluție maximă de 320Ś240 însă după această versiune au fost adăugate rezoluțiile 720Ś480, 352Ś480 și 480Ś272.
Wireless

PlayStation Portable are integrat o placa wireless ce suportă standardul 802.11b cu suport pentru chei WEP și WPA. Astfel jucătorii se pot conecta la Internet sau pot realiza o rețea ad-hoc la care pot participa maxim 16 persoane.

PSP oferă un RSS reader cu suport pentru video și audio streaming.
Design
Detalii tehnice

PlayStation Portable are următoarele dimensiuni: 170 mm lungime, 74 mm lațime și 23 mm grosime și cântărește 280 grame cu tot cu baterie. Ecranul (produs de Samsung) are o diagonală de 4.3 inch cu un aspect 16:9 și o rezoluție de 480Ś272 pixeli fiind capabil sa redea 16.77 milioane de culori.

Procesorul este unul complex, fiind capabil să ruleze cu frecvențe între 1 și 333 MHz. Inițial jocurile oficiale nu puteau folosi o viteză a procesorului mai mare de 222MHz însă această limitare a fost scoasă pentru viitoarele jocuri începând cu verisunea 3.50. Majoritatea firmware-urilor custom permit setarea vitezei procesorului, astfel încât o viteză maximă duce la performanțe mai bune cu scâderea performanțelor baterier.

Memoria disponibila este de 32MB RAM și 4MB DRAM(2MB alocați plăcii grafice și 2MB alocați unui al doilea procesor media).

Placa video are o frecvența de 166MHz și 2MB memorie.
Unitatea optică

Unitatea optica utilizează un format proprietar numit Universal Media Disk. Capacitatea de stocare a UMD-ului este de 900MB pentru discul Single Layer și 1.8GB pentru discul Double Layer. Utilizarea UMD-urilor comparativ cu citirea de pe stick consumă cu aproximativ 10% mai multă baterie și duce la timpi de încarcare mult mai mari.

Fiind un format proprietar, nu există unități de scriere sau blank-uri pentru utilizarea publică.
Baterie

Performanțele bateriei variază între 3 și 11 ore. Un minim de 3 ore poate fi obținut utilizând conexiunea WiFi cu luminozitatea ecranului la maxim iar maximul poate fi obținut ascultând mp3-uri cu ecranul oprit. Versiunea Slim & Lite este mai eficientă din punct de vedere al consumului, obținându-se aceeași durată cu o baterie mai mică(1200mAh fața de 1800mAh cât avea varianta inițială). Cu toate acestea se poate utiliza bateria veche(fapt ce duce la o durata mai mare), dar nu se mai poate monta capacul bateriei din cauza dimensiunilor marite.
Control și interfața

Fiind o consola dedicată jocurilor în primul rând, PlayStation Portable are butoanele foarte asemănătoare cu cele de pe controller-ul de Playstation. Astfel consola are:

* un pad cu 4 direcții(sus, jos, stânga, dreapta)
* un mini joystick, cele 4 butoane obișnuite pentru Sony: Cerc, Triunghi, Patrat și X
* două butoane sus, unul pe stânga, altul pe dreapta
* o serie de butoane pentru a controla volumul, luminozitatea, etc.

Interfața este una comună cu mai multe produse Sony, ea fiind intitulată XrossMediaBar(prescurtat XMB). XMB consista dintr-o serie de icon-uri pe orizontală, opțiunea curentă fiind dezvoltată pe verticală.
Playstation Portable Slim & Lite

În septembrie 2007 Sony Computer Entertainment a lansat o versiune îmbunătățită a consolei PSP, intitulată PlayStation Portable Slim & Lite. După cum spune și numele, noua verisune este cu 33% mai ușoară decât precedenta și cu 19% mai subțire. Consola mai este referită și după codul său, PSP-2000.

Lista de îmbunătățiri față de versiunea precedentă este următoarea:

* Memorie internă crescută la 64MB.
* TV-Out
* Conectivitate îmbunătățită WiFi.
* Dimensiune și greutate scăzută.
* Eficiența mai mare din punct de vedere al consumului.
* Modificarea poziției gaurilor de la boxe, a unor butoane și a slotului MS.
* Dispariția portului infraroșu.
* si altele…

Prețul variantei Slim & Lite este același cu cel al versiunii vechi, aceasta ieșind din producție.

Varianta PSP Slim & Lite folosește firmware-uri începând cu versiunea 3.60, apărând mai apoi și 3.70 și 3.71. Acestea au noi opțiuni precum posibilitatea de downloada și aplica teme pentru XMB

PSP este disponibil in mai multe culori:


ScreeNshotS:GamepLay: Aici!

Aici!

Modarea PSP-ului. Modare inseamna modificare,cu versiuni custom psp-ul va recunoaste iso/cso,deci puteti lua jocuri free de pe net,va scapa de dat bani pe jocuri. Pt cei ce au cumparat PSP nou cu firmware de la 4.01 in sus,aceia nu pot face modare.

-un psp slim cu orice versiune(se poate numai de la 3.60 in sus)
- o baterie de psp FAT ca sa itzi converteshti bateria, shi un psp fat sau slim care sa ruleze custom firmware(sa fie modat).
-un card de memorie preferabil de 1 giga sau mai putzin.
-urmatoarele programe:

-TOTALNEWBI easy Installer: downloadeaza de aici:http://dl.qj.net/TOTALNewbi-easyInst...4749/catid/193

-Pandoras battery , ca sa iti converteshti bateria: downloadeaaza de aici:http://www.psp-hacks.com/file/1235

Acum, daca ai facut rost de un psp slim sau fat modat, si de o baterie pt FAT(atentie, bateria de slim nu o sa mearga ca sa itzi convertesti bateria), tre sa faci urmatoarele:

-ruleaza programul TOTALNewbieasyInstaller, apasand pe START in folderul principal al softuui. Apasa orice buton ca sa te duci mai depate.


-Acum, tre sa itzi formatezi mai inntai memory stick-ul in psp.dute la settings>System Settings>Format Memory Stick.

-Acum, tre sa iti conectezi psp-ul la calculator prin cablu USB.

-Apoi, tre sa itzi formatezi logic memory stick-ul. Fa tot ce iti indik acolo.

-dupa ce ai termin de formatat card-ul, tre sa faci atent ce itzi zice.

-Cind ajungi la meniul principal Pandora, apasa la 4.E cel mai recomandat, itzi instaleaza direct un custom firmware ca sa itzi joci jocurile hackuite.

-Softul va incepe sa scrie fisierele necesare pe memory stick.
Dupa ce ai terminat, poti sa te bucuri> Ai un magic Memory Stick!! YAAi!

-Acum e partea grea.trebuie sa ai un psp fat sau slim modat, si o baterie FAT, ca sa itzi convertesti bateria in pandora battery.Dupa ce te-ai asigurat ca ai toate necesare, deschide programul al 2-lea pe care l-ai downloadat , Pandoras Battery.
-Conecteaza-ti din nou psp-ul slim sau fat modat, cu bateria care vrei sa ti-o modifici in psp.
-copiaza-ti folderele pandora_battery si pandora_battery% in PSP, in folderul GAME.PSP>GAME.

-ruleazati programul din psp.Atentie!!!Daca nu ai psp-ul modat nu itzi va merge itzi va da eroare:game could not be started.Apasa pe X ca sa itzi convertesti bateria.

-dupa ce ti-ai convertit bateria, introduce Crdul de meorie pe care ai scris fisiere anterioare, si bateria pe care tocmai ai modificao.itzi va aparea un meniu care te va lasa sa instalezi 3.71 m33-2, care tee lasa sa joci jocuri hackuite.Apasa pe X ca sa instalezi 3.71 m33-2.Dupa ce ai instalat versiunea, itzi trebuie o baterie normala ca sa poti deschide psp-ul normal.

-Daca ai convertit bateria si vrei sa o folosesti din nou, tre sa ti-o convertesti din nou, si din nou ai nevoie de un psp slim sau fat modat.

-Ai sa vezi ca nu poti sa mai folosesti bateria modificata, cind o bagi in psp , pspul se aprinde singur, dar screenul ramane tot negru. Tre sa ti-o convertesti din nou in starea normala, ca sa poate proni normal.

-Poreneste-ti psp-ul cu incarcatorul inauntru si cu nici o baterie in psp.Dupa ce s-a aprins psp-ul bagti bateria in psp.Ruleaza prog cu care ai convertit bateria normala in baterie Pandora, din nou.De data asta, apasa pe PATRAT, si programul itzi va modifica bateria pandora in baterie normala ca sa poti aprinde pspul normal.

-dupa ce ai terminat, introduce bateria normala in psp-ul pe care ai instalat cust firmware-ul, si introduce cardul de memorie cu care ai instalat versiunea.Trebuie sa it formatezi cardul de memorie, numai ai nevoie de programuri!Dute la settings>System Settings>Format Memory Stick.Apoi, dute la Settings>System Settings>Restore Default Settings. Gata, ai terminat, acm ai verisunea 3.71 m33-2 care te lasa sa te joci jocurile iso/cso direct de pe card.Jocurile merg in folderul ISO care va fi automat creat dupa formatarea cardului.
-Gata! ai terminat!! daca ai folosit instructiunile mele cu atentie, ti-ai modat psp-ul, daca nu, imi pare rau pt tine, mai invata!!!


Puteti downloada jocuri demo gratuite pt PSP-ul dvs .Trebuie sa creati un fisier GAME in directorul cardului din psp,apoi copiati fisierul din arhiva jocului. Enjoy freedom!Aici!

Cumpara PSP: Dupa cum stiti,puteti cumpara produse din marketurile online trebuie doar sa va faceti contul pe respectivul site si sa cumparati ;)
PlayStation Portable Black Slim&Lite

Specificatii Produs:

Noul PlayStation Portable da un nou sens distractiei. Din momentul în care vezi "cutiuta magica", iti doresti sa pui mana pe ea si sa intri în această minunata lume a viselor, a dorintelor. Primul lucru care atrage la aceasta consola este ecranul. Impresionantul ecran LCD de 4,3 format wide are o rezolutie de 480 x 272 pixeli si este capabil sa afiseze 16 milioane de culori. Spre deosebire de alte console "concurente", PlayStation Portable a ramas fidel discurilor de plastic. Absolut toate jocurile si toate filmele ce se vor rulate pe PSP sun stocate pe asa-numitele discuri proprietare UMD (Universal Media Disc). Aceste discuri realizate de Sony sunt protejate de o carcasa din plastic, lucru foarte benefic tinand cont că sunt cele mai expuse accidentelor. Desi par atat de mici, capacitatea lor de stocare de 1,8 GB este arhisuficienta pentru orice film sau joc, indiferent de cat de complex ar fi.

_________________
StiL revolutionaR,inima de jusTitiar,sufleT de luptaTor,spiriT nemuritoRSus In jos
Vezi profilul utilizatorului
ReGeNeSis
FightZonne Admin
FightZonne Admin
avatar

Numarul mesajelor : 76
Varsta : 25
Location : BuzaU
Data de inscriere : 26/10/2008

MesajSubiect: Re: ConsoLe   Mar 23 Dec - 10:19:55

PlayStation 2 (PS2):

Mult mai mult decât doar o consolă, PlayStation 2 este centrul distracției, permițându-ți să te joci, să vizionezi filme și să asculți muzică în timpul tău liber. Așadar, indiferent de ce ai chef să faci, PS2 are soluția.

Jocuri pentru toți
Savurați cea mai mare varietate de jocuri pe care v-o poate oferi o consolă de jucat pentru distracție la domiciliu.Jocuri de comunicare
Imaginați-vă următoarea situație…sfărșitul nopții, vă simțiți binedispuși, sângele vă fierbe și doriți să vă distrați, să cântați, să vă testați posibilitățile, să măsurați puterile dvs. cu prietenii și să rădeți cu vocea tare până în zori.Mai mult decât jocuri
Mult mai mult decât o consolă de joc, PS2 este un mijloc de amuzament care vă permite să jucați jocuri, să vizionați filme și să ascultați muzică în timpul dvs. liber. Așa că orice ați dori să faceți, PS2 vi-l va asigura.

network gaming
Rețea


Ce este jocul în rețea?
Acesta este un pas mic pentru PlayStation2 dar un salt mare pentru gamerii din toată Europa. E timpul să vă alăturați revoluției jocurilor online.

ScreeNshots:Gameplay:


Cumpara: Puteti comanda online PlayStation 2

Varianta Black: Aici! <= Pret 382.5 RON

_________________
StiL revolutionaR,inima de jusTitiar,sufleT de luptaTor,spiriT nemuritoRSus In jos
Vezi profilul utilizatorului
ReGeNeSis
FightZonne Admin
FightZonne Admin
avatar

Numarul mesajelor : 76
Varsta : 25
Location : BuzaU
Data de inscriere : 26/10/2008

MesajSubiect: Re: ConsoLe   Mar 23 Dec - 10:32:49

Xbox 360:

Xbox 360 este o consolă de jocuri, a doua produsă de corporația Microsoft, lansată pe 22 noiembrie, 2005, în SUA. Sistemul a fost lansat ulterior și în Europa, pe 2 decembrie, respectiv în Japonia, pe 10 decembrie. A fost prima consolă din așa-numita "de generație următoare" lansată, fiind de altfel succesoarea consolei Xbox. La sfârșitul anului 2006 însă, competitori precum PlayStation 3 și Nintendo Wii au sosit pe piață cu produse competitiv similare. Până acum, au fost vândute peste 6.000.000 de console Xbox 360. Functiile suplimentare ale consolei sunt la aceasta ora: Ascultare muzica de pe suport media intern(HDD, optional)/extern (memory stick USB) si streaming de pe un PC conectat direct, Vizualizare poze direct din camera conectata, suport media intern/extern sau PC si Vizualizare continut de inalta definitie, adica filme sau TV prin streaming de pe un calculator cu Media Center.

ScreeNshots:
Gameplay: Aici!

_________________
StiL revolutionaR,inima de jusTitiar,sufleT de luptaTor,spiriT nemuritoRSus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GrAnDe
FightZonne Lover
FightZonne Lover
avatar

Numarul mesajelor : 164
Location : Pe stadion
Data de inscriere : 03/07/2008

MesajSubiect: Re: ConsoLe   Mar 10 Feb - 16:19:09

recomand ps2....ca sa nu dati bani pe jocuri incercati sa il modati..
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: ConsoLe   

Sus In jos
 
ConsoLe
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Diverse :: Jocuri-
Mergi direct la: